Strona główna Wiadomości Sposób na jesienną chandrę z Toblerone

Rynek sezonowych produktów FMCG

Sposób na jesienną chandrę z Toblerone

Petrolnet.pl, 7 listopada 2017

Ujęta w formę apetycznych trójkącików czekolada Toblerone od lat kusi koneserów łakoci swą kakaowo-miodową nutą z dodatkiem nugatu, a kształtem zachęca do wspólnej degustacji. Jej wyjątkowy smak oraz właściwości warto docenić zwłaszcza jesienią, gdyż idealnie sprzyja poprawie nastroju w trakcie szarych, jesiennych dni

Sposób na jesienną chandrę z Toblerone

Autor: Toblerone

Toblerone to szwajcarski specjał o ponad 100-letniej tradycji. Jego podstawą jest delikatna czekolada produkowana z alpejskiego mleka. Swój charakterystyczny smak Toblerone zawdzięcza najlepszej jakości ziarnom kakaowca, posiekanym migdałom oraz nugatowi z Montelimar wzbogaconego miodem. Czekolada Toblerone to niezawodna broń w walce z jesienną chandrą. Dodaje bowiem energii i pobudza do działania.

W ofercie producenta znajdziemy, aż 4 opcje smakowe tego przysmaku: Milk – klasyczną mleczną, Dark – dla miłośników intensywnej nuty kakao, White – wersja biała o głęboko mlecznym smaku oraz Fruit&Nuts z rodzynkami. Szeroki wybór sprawia, że każdy z nas może wybrać smak idealnie wpisujący się we własne gusta. Stugramowa czekolada to aż 12 trójkącików, które łatwo podzielić pomiędzy bliskich, a także wykorzystać, jako składnik polew, lodów, ciast i deserów.
 
Czekolada Toblerone Fruit&Nuts, Dark, Milk, White jest dostępna w gramaturze 100 g. Cena rekomendowana przez producenta wynosi 5,59 zł.

© BROG Marketing spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.