Nowe jesienne smaki w deli by Shell

Udostępnij nas na:
Do rodziny ciepłych przekąsek sieci w sezonie jesiennym dołączyły chrupiące long dogi oraz zapiekanki.

Oferta gastronomiczna deli by Shell powiększyła się o pełne warzyw long dogi w bagietce na zakwasie. Teraz na stacjach Shell można spróbować ich w nowych odsłonach – z dodatkiem czerwonej kapusty i miodowo-musztardowego sosu oraz ze świeżymi warzywami.

W deli by Shell na kierowców czeka również limitowana edycja zapiekanek. Mogą skosztować wersji po zbójnicku, z wędzonym serem i bekonem, albo wegetariańskiej – z pieczarkami i serem. Obie są pożywne i dodadzą sił do dalszej podróży.

Przypomnijmy, że od 1 kwietnia br. Shell zaprezentował nową, rozszerzoną ofertę gastronomiczną. Wśród nowości deli by Shell znalazły się m.in. sałatka cezar, bagietka ze stripsami oraz włoskie przekąski na bazie ciasta do pizzy z dodatkiem mozzarelli. W menu pojawiły się także nowe propozycje dla wegetarian.

STACJA BENZYNOWA & CONVENIENCE STORE
– WRZESIEŃ 2019 
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.