Konkurs Supplier of The Year XIX Food Business Forum 2021 rozstrzygnięty!

Udostępnij artykuł
Podczas uroczystej kolacji z Galą towarzyszącej XIX Food Business Forum ® 2021. po raz piąty wyłoniono zwycięzców konkursu dla najlepszych dostawców. Jurorami co roku jest grupa kilkudziesięciu kupców bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie i wyposażenie w poszczególnych sieciach gastronomicznych. Równorzędnymi laureatami zostały firmy: SCM – dystrybutor produktów MONIN VitamixWinterhalter – producent zmywarek, Foodsi – aplikacja walcząca z marnowaniem żywności, On Lemon – producent owocowych lemoniad, Eurocash Gastronomia – dystrybutor produktów dla sektora HoReCa. Serdecznie gratulujemy!
Od lewej: Zbigniew Pąk (BROG B2B), Marek Bielecki (SCM – Monin/Vitamix), Przemysław Szymankiewicz (Winterhalter), Karolina Wiśniewska (Foodsi), Robert Orszulak (On Lemon), Maciej Łastowiecki (Eurocash Gastronomia)

W konkursie Supplier of the Year Food Business Forum 2021 brały udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XIX Food Business Forum 2021 jako Wystawca albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Pięcioro, równorzędnych zwycięzców konkursu wybrało jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości GastronomiczneSweets & CoffeeŚwiat HoteliStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 02.12.2021
Aktualizacja: 02.12.2021